Personality-Oriented Technology of Teaching in High School - Lyudmyla Mashkina (Pedagogical Discourse, 2012)
У статті розкрито особливості особистісно орієнтованої технології навчання, її принципи, засоби та моделі. Показано завдання особистісно орієнтованої технології у вищій школі та вимоги до її впровадження.